Behandelingen - Oogcentrum Goes

Ooglaseren

Levenskwaliteit… Hinder tijdens het sporten … Last van je bril … Hinder van je contactlenzen …

Elk jaar laten meer en meer mensen zich behandelen omdat ze vinden dat hun levenskwaliteit vermindert door het dragen van bril en/of contactlenzen. De ‘Smile’ procedure is volledig anders dan een Femtolasikbehandeling.

Meer informatie

De laatste jaren ondergingen miljoenen patiënten een laserbehandeling of oogoperatie. De resultaten zijn ronduit indrukwekkend.

In het Goes OogCentrum worden de meest moderne technieken toegepast. Tijdens het vooronderzoek wordt besproken welke techniek in uw situatie wordt aangeraden.

Meer informatie

OOGCHIRURGIE

ICL oog

Reeds lange tijd wordt een methode toegepast om bijziendheid operatief te corrigeren.

Daarbij wordt de een extra lens voor de eigen lens in het oog geïmplanteerd. Hiermee kan eventueel met een ICL-lens bijziendheid van –1.0 tot -23.5 worden gecorrigeerd.

Meer informatie

Sinds meerdere jaren is er een oplossing voor verzienden boven de 45 jaar die goed willen zien ver én dichtbij ; de zogenaamde ‘multifocale’ implantlenzen. Deze lenzen hebben tegelijkertijd een focus voor ver én dichtbij. Hierdoor zie je zowel ver als dichtbij scherp, zonder dat de lens zich moet aanpassen.

Meer informatie

laser-cataract

In het Goes Oogcentrum zijn onze oogartsen al jaren gespecialiseerd in de behandeling van cataract of grijze staar. In ons oogcentrum volgen we nauwlettend de allernieuwste operatietechnieken op en passen we ze onmiddellijk toe in de praktijk.

Meer informatie

ooglidchirurgie

Esthetische Ooglidcorrectie

Het uitzicht van je ogen en oogleden is vaak het eerste wat anderen aan je gezicht opmerken. Naast hun beschermende functie, zijn de oogleden ontegensprekelijk een belangrijk onderdeel van de aantrekkelijkheid van je aangezicht.

Meer informatie

Andere

Keratoconus

Keratoconus is een ongewone toestand waarbij de cornea (de heldere voorkant van het oog) dun wordt en uitpuilt.

Keratoconus betekent letterlijk “kegelvormige cornea”. Deze abnormale vorm kan een ernstige verandering in visus met zich meebrengen.

Meer informatie

Maculadegeneratie

Een goed zicht hebben, is levensbelangrijk voor de kwaliteit van ons leven.

We hebben het zo goed als voor alles wat we doen nodig. Wanneer het zicht dus zou verslechteren, kan dit een belangrijke bron van angst veroorzaken. Het ‘hoe en waarom’ van een bepaalde aandoening begrijpen is dan ook het minste dat je zou moeten kunnen bereiken.

Meer informatie

Glaucoom

Glaucoom is een ziekte die de oogzenuw beschadigt. Indien de oogzenuw ziek is, zal het gezichtsveld stilaan wegvallen.

Er zijn verschillende soorten glaucoom, en er zijn dan ook verschillende manieren om glaucoom te behandelen.

Meer informatie

Wenst u meer informatie?

Laat het ons weten