Over ons - Oogcentrum Goes
Team

Algemene informatie over het GOES OogCentrum

Het Goes OogCentrum is gespecialiseerd in behandelingen om goed te zien zonder bril en contactlenzen. Ooglidchirurgie is een 2e subspecialisatie waar we ons op toeleggen.
Vanzelfsprekend is ons team uitgerust om algemene oogziekten volgens de huidige kennis op adekwate manier te behandelen.

Het Goes OogCentrum werd opgericht in 1965 en bestaat dus bijna 50 jaar. In de loop der jaren groeide de medische staf, waardoor we nu een groepspraktijk zijn met 5 oogartsen, 1 orthoptiste, 1 optometrist, 2 verpleegsters, meerdere technisch assistenten, secretaresses en operatieassistentes.. Elk van de oogartsen heeft zich bekwaamd in een subdiscipline van de oogheelkunde. Laserchirurgie en oogchirurgie zijn een belangrijk deel van deze activiteit. Ze worden uitgevoerd door Dr. Goes Jr. Voor de chirurgische activiteit werken we sinds jaren in een volledig privaat en modern uitgeruste operatiekamer, waar enkel oogchirurgie wordt uitgevoerd. Deze operatieruimte wordt in 2011 helemaal verbouwd.

Steeds is een steriele behandelomgeving gewaarborgd. Op geen enkel moment worden er toegevingen gedaan aan kwaliteit en steriliteit.

Een gedreven team van specialisten staat voor u klaar

Dr Frank Goes

Dr. Frank Goes JR

Hoofdverantwoordelijke & Oogchirurg
Dr Wilfried Craninx

Dr. W. Craninckx

Anesthesist
Hanne De Laedt

Mevr. H. De Laedt

Optometriste
Alex Hanssens

Mr. A. Hanssens

Optometrist
Ann Pyck

Mevr. A. Pyck

Contactlens specialiste
Katherine Teblick

Mevr. K. Teblick

Contactlens specialiste
Vera Broeckx

Mevr. V. Broeckx

Verpleegster
Eliane Cooremans

Mevr. E. Cooremans

Technisch Assistente
Hilde Pittillion

Mevr. H. Pittillion

Management Assistant
Christian de Witte

Mevr. C. de Witte

Technische assistente
Nancy Kiebooms

Mevr. N. Kiebooms

Technisch Assistente