Reviews - Oogcentrum Goes

Reviews

Ik was super bang voor deze behandeling. Nu heb ik spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Zeer proffesionele begeleiding . Tof team.
Bedankt.

KC

In 2008 heeft Dr goes in mijn rechteroog een nieuwe lens geplaatst voor kortzicht. Daar was ik toen al tevreden over met het resultaat. Bij de laatste controle bleek dat mijn linkeroog ook aanzienlijk achteruit was gegaan. Door de raad van Dr.Goes heb ik dan ook een nieuwe lens volgens de modernste techniek laten plaatsen in mijn linkeroog voor verzicht en tussenin. Nu hoef ik geen bril meer te dragen en kan ik later geen last meer hebben van cataract.

Op het moment van de operatie denk je wel even “waar ben ik aan begonnen” maar nadien was ik zeer tevreden met het resultaat. Alles gebeurt op een rustige en duidelijke wijze en de verpleegsters zijn vriendelijk. Dank aan Dr. Goes

Arthur Bernard

Ik heb net beide ogen laten voorzien van mulifocale lenzen en ben zeer tevreden over het resultaat. Dr. Frank Goes werkt zeer professioneel en is heel vriendelijk, net zoals zijn hele team rond hem. Tijdens de gehele behandeling werd ik gerust gesteld door hem, wat voor mij zeer belangrijk was. Als je het mij vraagt kun je niet in betere handen terecht komen.

Dr. Goes heel erg bedankt.

Eric Rul

“Ik kreeg artiflex lenzen ingeplant en ik ben heel tevreden over de operatie en de nabehandelingen over de dokters en het personeel.”

Anon

“Expertise, professionalisme, organisatie.”

Anon

“Heel vriendelijke mensen en een hele goede arts.”

Anon

“Zeer professioneel, ze nemen geen enkel risico en nemen hun tijd om alles nauwkeurig te onderzoeken”

Anon

“Tijdens de behandeling werd ik gerust gesteld door de dokter en dat vond ik nodig, want er gebeurt zo veel op korte tijd”

Anon

“Uitgebreide en moderne testen bij vooronderzoek. Enorm goede begeleiding tijdens en na de operatie.”

Anon