Nieuws (Blog)2024-02-16T16:59:20+01:00

We beantwoorden uw vragen over ooglaseren in Antwerpen

Krijg een snel overzicht van alles dat u moet weten over het herstellen van uw zicht

Feiten versus mythen bij lensvervanging

Ontdek meer over lensvervanging!? Laat mythen je niet tegenhouden! Wij ontkrachten de top 10 misvattingen over refractieve lensvervanging om je de feiten te geven. Verbeter je zicht en levenskwaliteit met vertrouwen. Klaar voor scherp zicht?

De voordelen van LASIK

Droom je van een leven zonder bril of contactlenzen? LASIK-chirurgie biedt helder zicht, snelle hersteltijd en een leven dat bij elke blik verbetert! Zeg vaarwel tegen wazige ochtenden en hallo tegen nieuwe vrijheid.

Wat is LASIK?

Droom je van een leven zonder bril of contactlenzen? Maak kennis met LASIK - een echte gamechanger op vlak van laserchirurgie. Met een snelle, minimaal invasieve ingreep zou je de deur naar kristalhelder zicht kunnen openen. Waarom genoegen nemen met minder dan 20/20? Duik in onze nieuwste blog om te ontdekken hoe LASIK werkt, de geweldige voordelen ervan, en of het de juiste keuze voor jou is. Van snelle genezing tot een leven vrij van de hinder van corrigerende brillen, kom alles te weten wat je moet weten.

Wat zijn multifocale lensimplantaten?

Ontdek een helderdere toekomst met multifocale lensimplantaten! Onze nieuwste blog gaat dieper in op hoe deze innovatieve lenzen je zicht kunnen transformeren, helderheid bieden op alle afstanden zonder de noodzaak van brillen of contactlenzen. Kom meer te weten over de vooredlen die een multifocale implantlens te bieden heeft.

Wat zijn de voordelen van SMILE-oogchirurgie?

Transformeer je zicht en omarm een leven zonder bril of contactlenzen! Lees ons nieuwste blogbericht om de geweldige voordelen van SMILE-oogchirurgie te ontdekken. Van minimale hersteltijd tot langdurige resultaten, ontdek waarom SMILE de perfecte oplossing voor jou kan zijn.

Home » Nieuws (Blog)

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

Go to Top