Goes Oogcentrum: Maak uw afspraak online! - Oogcentrum Goes

Goes Oogcentrum: Maak uw afspraak online!

Oogcentrum Goes > Nieuws > Goes Oogcentrum: Maak uw afspraak online!

Bent u het eindeloos wachten tot de drukke telefoonlijn vrij komt ook beu? Maak vanaf nu uw afspraak online. Zo bekijkt u in alle rust ’s avonds of in het weekend de verschillende data en mogelijke uren, en boekt u een afspraak wanneer het u best past?

Hoe?

 1. Op uw PC: surf simpelweg naar www.goes.be op de homepagina ziet u rechts de knoppen ‘Vooronderzoek inplannen” en “Afspraak maken voor consultatie”.
  • Als u op “Afspraak maken voor consultatie” klikt, komt u op onze contactpagina terecht. Hier kunt u via het contactformulier, e-mailadres of telefoonnummer contact opnemen met ons secretariaat om zo uw consultatie in te plannen.
  • Als u op “Vooronderzoek inplannen” klikt, komt u automatisch op onze online agenda voor laser-, cataract- en ooglidchirurgie terecht. Geef in het veld ‘Type afspraak’ aan wat voor soort afspraak u wenst. Nadien ziet u bij welke oogarts u terecht kan, niet elke oogarts doet immers elke subspecialisatie: ieder van ons heeft zijn/haar eigen specialiteit.
 2. Op smartphone of Ipad: Om het maken van afspraak via de app te vergemakkelijken, hebben we het in een handig stappenplan gegoten.

Eenvoudig, niet? Moest u toch problemen ondervinden, kan u natuurlijk altijd bellen naar ons secretariaat.

 1. Download de app (in Google Play Store of de Apple App Store)
 2. Geef aan dat u een patiënt bent en geen doctor.
 3. Klik onderaan op ‘register now’ en geef je naam, voornaam, e-mail een paswoord en uw geboortedatum in en klik op ‘save’.
 4.  Nadien krijgt u een e-mail met de vraag om uw account te bevestigen. Klik in de mail op “Account bevestigen”.
 5. Als u een afspraak wilt maken, opent u de app en klikt u op het vakje ‘Doctors’. Geef in het vakje postcode 2050 in om ons te vinden. Nadien krijgt u een lijst met de beschikbare dokters (screenshot 1) klik daar op de dokter bij wie u een afspraak wilt .
 6. Klik dan onderaan op het ‘Book’ icoontje en u zal merken dat de dokter die u net gekozen heeft daar nu verschijnt (screenshot 2).
 7. Klik op u gekozen dokter om haar agenda te raadplegen en klik op de pijltjes (bovenaan) om een vrije afspraak te vinden. Voor dokter Ann Hoste bijvoorbeeld ziet u dat er geen afspraken mogelijk zijn op 13/06/2018  (screenshot 3). U zal merken dat haar eerstvolgende afspraak pas ingepland kan worden op 02/08/2018  (screenshot 4).
 8. Klik op die dag op het uur dat u een afspraak wilt, bijvoorbeeld 11:15u.  Check nog even of al de gegevens kloppen (zowel die van u als die van uw gekozen dokter), geef de reden van uw bezoek mee en uw telefoonnummer en klik op ‘save’. U zal merken dat er op de dag van uw afspraak (02/08/2018) een optie verdwenen is  (screenshot 5), uw afspraak is gemaakt. U ontvangt nadien ook nog een e-mail met de bevestiging van uw afspraak.

Gebruik bovenstaande manieren om snel en eenvoudig uw afspraak te maken. U hoeft dus niet langer te wachten op een drukke of bezette lijn. Boek uw afspraak eenvoudig vanuit uw zetel thuis, ’s avonds, of in het weekend, simpelweg wanneer het u, niet enkel ons, past!

VOORONDERZOEK

Plan uw vooronderzoek voor laser-, cataract- of ooglidchirurgie in.

Maak nu je afspraak makkelijk online

Snel en eenvoudig

Wenst u meer informatie?

Laat het ons weten
About the author