Ophthalmologica Belgica 2017 | Eye Tech - High Tech | Goes Oogcentrum

Ophthalmologica Belgica 2017

Oogcentrum Goes > Nieuws > Ophthalmologica Belgica 2017

Ophthalmologica Belgica 2017

Op het recente jaarlijkse congress van de Belgische oogartsen te Brussel waren we erg actief om de nieuwste operatietechnieken in de kijker te zetten.

Zo mochten we een voordracht geven op de ‘Eye tech – High Tech’ meeting over de nieuwste Smile-ooglasertechniek, waarbij we onze collega’s konden overtuigen over de vele voordelen die Smile ooglaserchirurgie te bieden heeft.

Eveneens gaven we een druk bijgewoonde instructiecursus over het gebruik van de ICL-lens waarbij we de nadruk konden leggen op de goede resultaten die met deze lens kunnen bekomen worden. Het stijgend aantal patiënten die deze lens de laatste jaren liet plaatsen zal hier zeker niet vreemd aan zijn.

Op een andere instructie-cursus over multifocale lenzen mochten we de mooie resultaten voorstellen van onze patiënten die de laatste jaren een multifocaal implant lieten plaatsen. We bespraken het verschil tussen de verschillende bestaande multifocale lenzen zowel bij cataract als ter correctie van verziendheid. Vermits het grootste aantal van deze patiënten nu zonder bril kan zien, zowel veraf als dichtbij, is het begrijpelijk dat de resultaten erg goed waren.

Voor verdere informatie hierover kan u ons contacteren via onze contactpagina of via info@goes.be

Frank Goes OB2017

Maak nu je afspraak makkelijk online

Snel en eenvoudig

Wenst u meer informatie?

Laat het ons weten
About the author