SMILE ooglaser: Reeds 1 miljoen behandelingen | Goes Oogcentrum

SMILE: 1 miljoen behandelingen

Oogcentrum Goes > Nieuws > SMILE: 1 miljoen behandelingen

Meer dan 1 miljoen SMILE-behandelingen wereldwijd!

In de ganse wereld hebben er sinds recent meer dan 1 miljoen SMILE ooglaser behandelingen plaatsgevonden. Reeds sinds in het begin van de bekendheid van deze techniek hadden wij door dat dit wel eens een erg veelbelovende ooglaserbehandeling zou kunnen worden.

Eindelijk zouden we met een erg kleine insnede in het hoornvlies kunnen werken. Het zou ook beter zijn voor mensen die lijden aan matig droge ogen.
En daarenboven zou de sterkte en stabiliteit van het hoornvlies meer bewaard worden dan met de andere technieken.

Daarom was Dr. Goes de allereerste oogchirurg in de Benelux om deze veelbelovende techniek toe te passen in 2012.

Ondertussen hebben we bijna tien jaar ervaring. De resultaten overtreffen onze stoutste verwachtingen. De kans dat je een herbehandeling nodig hebt, zijn veel lager dan na andere technieken. Patiënten klagen niet of amper over droge ogen. En de nauwkeurigheid is exceptioneel. Onze gemiddelde fout is 0,3 dioptrie, en het percentage van onze patiënten die en smile-behandeling ondergaat, stijgt elk jaar.

Timeline Zeis Relex Smile

Sinds recent is er een FDA-goedkeuring voor Smile in de Verenigde Staten. Te verwachten wordt dat de rest van de wereld snel volledig overstag zal gaan, en dat de techniek niet enkel in Europa standaard zal worden, maar ook elders snel voet aan wal zal zetten omdat de voordelen tegenover andere technieken niet te ontkennen zijn. Voor de juiste patiënt en de juiste indicatie natuurlijk.

Een grondig vooronderzoek kan u hierin wegwijs maken.

Voor verdere informatie hierover kan u ons contacteren via onze contactpagina of via info@goes.be

Maak nu je afspraak makkelijk online

Snel en eenvoudig

Wenst u meer informatie?

Laat het ons weten
About the author