Quick-Scan | Bent U Geschikt voor een Behandeling? | Goes Oogcentrum
Quickscan
Hinder tijdens het sporten ... Last van uw bril ... Hinder van uw contactlenzen …

Gratis Quick-Scan

Wenst u te weten of u een goede kandidaat bent voor laserchirurgie of een multifocale implantlens, kan u volledig gratis enkele testen door onze technisch assistenten laten uitvoeren. Dr. Goes bestudeert deze gegevens dan ’s avonds voor u, en geeft u dan snel een eerste idee welke mogelijke oplossingen er zijn. Nadien kan u dan desgewenst nog eens opnieuw langskomen voor een grondig en volledig uitgewerkt maar betalend onderzoek.

Vooronderzoek

Indien u graag ineens een vooronderzoek bij Dr. Goes plant, maar u hebt nog geen zin om de contactlenzen uit te laten, kan dat ook. Onze medewerkers doen alle testen en Dr. Goes doet een volledig onderzoek. Zo kunnen wij u laten weten wat wél en wat niet mogelijk is. Indien een behandeling mogelijk is, komt u nog wel eens terug nadat u de zachte contactlenzen 1 week en harde contactlenzen 3 weken hebt uitgelaten.

Volledig onderzoek

Indien u graag ineens een volledig en definitief onderzoek en advies wenst, zonder dat u nog eens een tweede maal moet terugkomen, maakt u een afspraak voor een volledig uitgewerkt onderzoek bij Dr. Goes nadat u de contactlenzen voldoende lang hebt uitgelaten. Dan weet u ineens alles wat u wil weten om uw beslissing te kunnen nemen.

Verloop onderzoek voor multifocaal implant of laserchirurgie

In het Goes OogCentrum worden zowel ooglaserbehandelingen als lensimplantaties verricht, zowel met een lens die voor het oog wordt geplaatst (ICL) of een lens die de eigen lens vervangt (multifocaal implant). Afhankelijk van uw leeftijd, de resultaten van het vooronderzoek, en uw verwachtingen is het ons meestal duidelijk voor welke ingreep u in aanmerking zou komen.

De prijs van het volledige en uitgebreide vooronderzoek bedraagt €160 tot €240 waarvan in België een groot deel vergoed wordt door het ziekenfonds.

Hier vindt u meer informatie over de mogelijke behandelingen. Prijzen van de behandelingen vindt u op onze tarieven-pagina.  En in onze videobibliotheek en op onze youtube-pagina vindt u allerlei interviews, video’s en meer. Daarenboven vindt u objectieve en onafhankelijke recensies van patiënten op onze facebookpagina.

De wachttijd tussen uw vraag naar een consult en de werkelijke datum van de afspraak zal niet meer dan 1 week bedragen. De wachttijd tussen consult en ingreep zal maximaal 2 weken bedragen.

Indien u graag een vooronderzoek op maat zou afspreken, kan dit via het nummer 03/2193925.

Quick-Scan

Gratis

Wenst u meer informatie?

Laat het ons weten

    Vraag nu je gratis Quick-Scan aan: