Patiëntenervaringen | Oogbehandelingen | Goes Oogcentrum

Notice: A non well formed numeric value encountered in /data/sites/web/goesbe/www/wp-content/plugins/goodlayers-core/framework/function/media.php on line 642

Notice: A non well formed numeric value encountered in /data/sites/web/goesbe/www/wp-content/plugins/goodlayers-core/framework/function/media.php on line 644

Ik heb in december 2021 mijn cataract laten behandelen en een multifocale lens laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en het resultaat. Ik kan terug lezen, functioneren zonder bril, ik zie alles helderder en met intensere kleuren. Het enige minpunt: ik had nog een tijdje last van branderige ogen en halo’s, maar Oogcentrum Goes heeft me heel goed opgevolgd na de behandeling. Zelfs in het weekend.

Willy D.

I thought about doing laser surgery for a long time, as I had to wear glasses or contact lenses for the last 15 years. I knew from the first moment on that I’m in very good hands at the Goes Oogcentrum. After a very thorough examination, doctor Goes told me I can undergo the SMILE laser eye surgery. The scheduling of the operation was very easy. On the day of the operation the team was helpful and I didn’t feel nervous at all. The whole procedure was very professional and lasted only for a short time. I felt no pain at all. Thanks to the experienced team around Dr. Goes everything went great. Already in the evening of the day of the operation my eyesight was quite good, and it generally improved very quickly in the next days. Now I have a 20/20 vision, which improved my life a lot, especially when doing sports. I can really recommend Goes Oogcentrum to anyone, who is looking for a safe and professional laser treatment.

Katharina S.

Na jaren van angst om mijn cataract te laten verzorgen daar ik na een ongeval op jonge leeftijd een oog was verloren had ik angst om mijn tweede oog te verliezen. Na samen spraak met mijn huisdokter werd mij het dokter Goes oog centrum aanbevolen, waar ik dan ook een afspraak maakte. Hier werd ik heel vriendelijk ontvangen en door dokter Goes jr. gerust gesteld, mijn operatie is dan ook vlekkeloos verlopen ik heb er niets van gevoeld en voor de eerste maal in jaren zie ik tv zonder bril, zie ik alles rondom mij duidelijk en niet meer in een waas. Hiervoor ben ik dokter Goes van harte dankbaar en ook zijn vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Mevr. Koch H

24 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het Goes oogcentrum. Ik werd er behandeld voor mijn bijziendheid met de Eximerlaser. Het resultaat was voor mij super. Recent werd er door de oogarts cataract vastgesteld. Door mijn voorgeschiedenis werd mij het Goes oogcentrum aangeraden. De hernieuwde kennismaking werd een meevaller.

De vriendelijke ontvangst door het receptie personeel stelde me op mijn gemak. Het onderzoek en de opmetingen van de ogen werden op een erg professionele, vriendelijke en rustige manier gedaan. De kennismaking met Dr. Frank Goes jr. gaven me direct een goed gevoel. De opties werden me uitgebreid uitgelegd en ik besloot te gaan voor de laser-cataractingreep.

De uitspraak van Dr. F Goes “ook je lui oog geven we niet op” zal me voor altijd bijblijven. Het resultaat van de ingreep op beide ogen is boven mijn verwachtingen (ook het lui oog). Ik kwam van een mistige in een klare wereld terecht en dit na een pijnloze ingreep van 20 min. voor beide ogen samen.

Mijn dank gaat dan ook uit naar het volledige Goes oogcentrum team.

Achiel B.

In 2008 heeft Dr goes in mijn rechteroog een nieuwe lens geplaatst voor kortzicht. Daar was ik toen al tevreden over met het resultaat. Bij de laatste controle bleek dat mijn linkeroog ook aanzienlijk achteruit was gegaan. Door de raad van Dr.Goes heb ik dan ook een nieuwe lens volgens de modernste techniek laten plaatsen in mijn linkeroog voor verzicht en tussenin. Nu hoef ik geen bril meer te dragen en kan ik later geen last meer hebben van cataract.

Op het moment van de operatie denk je wel even “waar ben ik aan begonnen” maar nadien was ik zeer tevreden met het resultaat. Alles gebeurt op een rustige en duidelijke wijze en de verpleegsters zijn vriendelijk. Dank aan Dr. Goes

Arthur B.

This place is the best. Yesterday had the eyes operated on for multifocal lenses.
Look at me today, no glasses anymore ! What a joy.

A very professional surgury…soooo organised…like clockwork. A big thank you to all the staff and ofcourse the operating team.

Just a pity there was no champagne & chocolates to celebrate afterwards…but the coffee was OK!

Timothy R.

Na meer dan 40 jaar bril en lenzen eindelijk beslist om een intraoculaire lens te laten plaatsen. Had ik dit maar jaren geleden laten doen… Een fantastisch resultaat met 10 op 10 zicht! Een zorgzame begeleiding met goede uitleg en een professionele en nauwgezette operatie (die amper 10 minuten per oog duurde) zorgde voor een zeer positieve ervaring. Een aanrader! Met dank aan dr. Goes en het hele operatieteam.

Inge L.

Ik ben een tevreden mens,dat ik Clare lens multifocale genomen heb,ik werd er met heel veel zorg correct behandeld door dr.Goes en medewerkers,en ben zo blij dat mijn zicht zo klaar en duidelijk is als nooit te voren ik heb zelfs geen leesbril meer nodig waarvoor mijn dank dr.Goes en team!

Olga C.

Ben erg blij dat mijn beide ogen door dr Goes voor cataract zijn behandeld en zeer tevreden over het resultaat.
Geen pijn en direkt goed zicht en heldere kleuren.
Het leesgedeelte had enige tijd nodig om zich aan te passen maar lees nu weer zonder bril

Helene R.

Ik ben zeer tevreden van de ingreep die ik bij U heb laten doen. Het onthaal van uw medewerkers was zeer goed. Ik heb goede begeleiding en goede informatie gekregen de dag van de ingreep. De operatie was pijnloos en ging in alle rust door. Het is een aanrader en zal dit zeker verder vertellen. Nogmaals hartelijk dank, Groeten,

An V.

Gisteren werd ik behandeld voor cataract, met nu al fantastisch resultaat.
Gezien ik reeds jaren een lui oog heb, waren de verwachtingen beperkt tot het terugbrengen van een “zicht” tot voor de cataract. Maar ik heb nog nooit zoveel kunnen zien als ooit tevoren door dat oog.

Yves D. W.

Na 55 jaar terug scherp zien zonder bril. Het inplanten van 2 nieuwe lenzen verliep pijnloos en in alle rust.
Dr. Goes en zijn team stralen vertrouwen uit van bij het eerste contact tot de nazorg.

Wally R.

Multifocale lensimplantaten laten zetten. Alles zeer vlot verlopen. Zeer vriendelijk personeel. Goede uitleg. Het is het beste dat ik in jaren laten doen heb. Dr. Goes you are the best. Thanks!!

Karine C.

Prima behandeling. Perfect resultaat. Zelf heb ik de behandeling met 20jaar ertussen voor de 2de maal ondergaan. Een letterlijk ongezien resultaat en met de nieuwe techniek nu pijnloos. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Benny C.

Met oprechte dank aan Dr. Goes en zijn team voor het geweldige,supervriendelijke ontvangst,oog-onderzoek; en bijgevolg ook Strabisme-operatie zie ik weer wat er rond mij gebeurt met een minimum aan last voor mijn ogen.

Benny L.

Een heel professioneel team, heel goed georganiseerd, allen het hart op de juiste plaats.
Ik was zeer zenuwachtig en heel bang. Ik heb multifocale implantlenzen laten plaatsen.
Ben enorm opgevangen door zowel het team als dokter Goes zelf.
Het resultaat is verbluffend.
Dank je wel

Nathalie R.

Wat een efficiency bij Goes Ooglasercentrum!! Vooronderzoek ging als een speer, alle activiteiten zeer nauw op elkaar aangesloten en werden uitgevoerd door kundige mensen. Het laseren zelf was ook een fluitje van een cent. Ik had pijn verwacht, maar niets van dat alles…. En elke ochtend weer een wondertje als je (vroeger -7 dus bijna blind 😉 je ogen opent…..

Inge VD

Ik heb net beide ogen laten voorzien van mulifocale lenzen en ben zeer tevreden over het resultaat. Dr. Frank Goes werkt zeer professioneel en is heel vriendelijk, net zoals zijn hele team rond hem. Tijdens de gehele behandeling werd ik gerust gesteld door hem, wat voor mij zeer belangrijk was. Als je het mij vraagt kun je niet in betere handen terecht komen.

Dr. Goes heel erg bedankt.

Eric R.

Zeer aangename ervaring! Vanaf dat je voor jezelf de beslissing hebt genomen om eventueel te laten laseren, kan je zeer snel terecht voor een afspraak. Duidelijke en heldere uitleg, laseren zelf viel goed mee doordat het team zelf rust uitstraalt, vlot herstel (4 uur last gehad, daarna perfect helder zicht). Een aanrader!

Annick M.

Maak nu je afspraak makkelijk online

Snel en eenvoudig

Wenst u meer informatie?

Laat het ons weten