Recensies - Oogcentrum Goes

Na meer dan 40 jaar bril en lenzen eindelijk beslist om een intraoculaire lens te laten plaatsen. Had ik dit maar jaren geleden laten doen… Een fantastisch resultaat met 10 op 10 zicht! Een zorgzame begeleiding met goede uitleg en een professionele en nauwgezette operatie (die amper 10 minuten per oog duurde) zorgde voor een zeer positieve ervaring. Een aanrader! Met dank aan dr. Goes en het hele operatieteam.

Inge Luytens

Ik ben een tevreden mens,dat ik Clare lens multifocale genomen heb,ik werd er met heel veel zorg correct behandeld door dr.Goes en medewerkers,en ben zo blij dat mijn zicht zo klaar en duidelijk is als nooit te voren ik heb zelfs geen leesbril meer nodig waarvoor mijn dank dr.Goes en team!

Olga Camerier

Ben erg blij dat mijn beide ogen door dr Goes voor cataract zijn behandeld en zeer tevreden over het resultaat.
Geen pijn en direkt goed zicht en heldere kleuren.
Het leesgedeelte had enige tijd nodig om zich aan te passen maar lees nu weer zonder bril

Helene Rademakers

Gisteren werd ik behandeld voor cataract, met nu al fantastisch resultaat.
Gezien ik reeds jaren een lui oog heb, waren de verwachtingen beperkt tot het terugbrengen van een “zicht” tot voor de cataract. Maar ik heb nog nooit zoveel kunnen zien als ooit tevoren door dat oog.

Yves De Wolf

Na 55 jaar terug scherp zien zonder bril. Het inplanten van 2 nieuwe lenzen verliep pijnloos en in alle rust.
Dr. Goes en zijn team stralen vertrouwen uit van bij het eerste contact tot de nazorg.

Wally Rooman

This place is the best. Yesterday had the eyes operated on for multifocal lenses.
Look at me today, no glasses anymore ! What a joy.
A very professional surgury…soooo organised…like clockwork. A big thank you to all the staff and ofcourse the operating team.
Just a pity there was no champagne & chocolates to celebrate afterwards…but the coffee was OK. If you can afford 5600 euro…do it !

Timothy Rayson

Multifocale lensimplantaten laten zetten. Alles zeer vlot verlopen. Zeer vriendelijk personeel. Goede uitleg. Het is het beste dat ik in jaren laten doen heb. Dr. Goes you are the best. Thanks!!

Karine Coppens

Prima behandeling. Perfect resultaat. Zelf heb ik de behandeling met 20jaar ertussen voor de 2de maal ondergaan. Een letterlijk ongezien resultaat en met de nieuwe techniek nu pijnloos. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Benny Cockx

Met oprechte dank aan Dr. Goes en zijn team voor het geweldige,supervriendelijke ontvangst,oog-onderzoek; en bijgevolg ook Strabisme-operatie zie ik weer wat er rond mij gebeurt met een minimum aan last voor mijn ogen.

Benny Liveyns

Een heel professioneel team, heel goed georganiseerd, allen het hart op de juiste plaats.
Ik was zeer zenuwachtig en heel bang. Ik heb multifocale implantlenzen laten plaatsen.
Ben enorm opgevangen door zowel het team als dokter Goes zelf.
Het resultaat is verbluffend.
Dank je wel

Nathalie Rombouts

Wat een efficiency bij Goes Ooglasercentrum!! Vooronderzoek ging als een speer, alle activiteiten zeer nauw op elkaar aangesloten en werden uitgevoerd door kundige mensen. Het laseren zelf was ook een fluitje van een cent. Ik had pijn verwacht, maar niets van dat alles…. En elke ochtend weer een wondertje als je (vroeger -7 dus bijna blind 😉 je ogen opent…..

Inge VD

Ik heb net beide ogen laten voorzien van mulifocale lenzen en ben zeer tevreden over het resultaat. Dr. Frank Goes werkt zeer professioneel en is heel vriendelijk, net zoals zijn hele team rond hem. Tijdens de gehele behandeling werd ik gerust gesteld door hem, wat voor mij zeer belangrijk was. Als je het mij vraagt kun je niet in betere handen terecht komen.

Dr. Goes heel erg bedankt.

Eric Rul

Zeer aangename ervaring! Vanaf dat je voor jezelf de beslissing hebt genomen om eventueel te laten laseren, kan je zeer snel terecht voor een afspraak. Duidelijke en heldere uitleg, laseren zelf viel goed mee doordat het team zelf rust uitstraalt, vlot herstel (4 uur last gehad, daarna perfect helder zicht). Een aanrader!

Annick Marien

Ik was super bang voor deze behandeling. Nu heb ik spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Zeer proffesionele begeleiding . Tof team.
Bedankt.

KC

In 2008 heeft Dr goes in mijn rechteroog een nieuwe lens geplaatst voor kortzicht. Daar was ik toen al tevreden over met het resultaat. Bij de laatste controle bleek dat mijn linkeroog ook aanzienlijk achteruit was gegaan. Door de raad van Dr.Goes heb ik dan ook een nieuwe lens volgens de modernste techniek laten plaatsen in mijn linkeroog voor verzicht en tussenin. Nu hoef ik geen bril meer te dragen en kan ik later geen last meer hebben van cataract.

Op het moment van de operatie denk je wel even “waar ben ik aan begonnen” maar nadien was ik zeer tevreden met het resultaat. Alles gebeurt op een rustige en duidelijke wijze en de verpleegsters zijn vriendelijk. Dank aan Dr. Goes

Arthur Bernard